Adatvédelmi nyilatkozat

A Konvoj Max Kft., mint a www.azur-festekaruhaz.hu, és a hozzá kapcsolódó aloldalak üzemeltetője, ezúton kijelenti, hogy tiszteletben tartja a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogot.

 

Így cégünk a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez és vásárlással kapcsolatos célokra használja fel. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve a szerződés teljesítésekor (szállítási) alvállalkozónkat. Adatainak kezelésekor 1992. évi LXIII. Tv. rendelkezései alapján, az adatvédelmi törvénynek megfelelően járunk el. A vásárló által a regisztrációkor megadott e-mail címeket kizárólag a tevékenységünkkel kapcsolatos tájékozató anyagok eljuttatására használjuk, melyet a vásárlók regisztrációjukkal elfogadtak.

Fenntartjuk azonban a jogot arra, hogy automatikusan gyűjtsünk anonim információkat oldalainak látogatottságáról, a látogatások számáról és gyakoriságáról, mely információk kizárólag összevontan kerülnek feldolgozásra, és statisztikai célokat szolgálnak.

 

Cégünk az adatok biztonságáért és weboldal elérhetőségének biztosításáért a tőle elvárható módon elegedet tesz.

 

Cégünk nem vállal semmilyen felelősséget/kötelezettséget az internet jellegéből adódó technikai hibákért – így többek között pl. külső beavatkozásból eredő adatváltozásért, vírusok okozta károkért, szoftverhibából eredő károkért, adatok késedelmes továbbításáért, továbbá elírásokért és pontatlan árakért. A weboldalon található árak, információk tájékoztató jellegűek és nem tekinthetőek árajánlatnak.

 

További kérdések, panaszok kezelésének érdekében kérem lépjen velünk kapcsolatba.

 

Jogfenntartó nyilatkozat

A www.azur-festekaruhaz.hu oldalon és a hozzá kapcsolódó aloldalakon megjelenő tartalom egészét, illetve egyes részeit a saját személyes használattól eltérő célra és mértékben kizárólag a Konvoj Max Kft. előzetes írásbeli engedélye alapján lehet bármilyen formában felhasználni, kinyomtatni, reprodukálni, továbbítani, terjeszteni, tárolni és átruházni.