JEDYNKA KOLOR akril beltéri festék

JEDYNKA KOLOR akril beltéri festék
Gyártó:Tikkurila
Biztonsági adatlap:
Elérhetőség: Raktáron
Ár: 3.300 Ft
Nettó: 2409 Ft;

Kapható választék:

Kérem válasszon színt!Álmodozó narancs
Aranyló búzamező
Aranyló sárga
Érett mandarin
Hamvas barack
Hamvas narancs
Lila köd
Pisztácia álom
Romantikus oliva
Vidám sárga
Porcelánlila
Brokkolikrém
Lime koktél
Tejeskávé
Csokipuding
Babaálom

TERMÉKTÍPUS: Akril diszperzióra alapuló, kellemes illatanyagot tartalmazó beltéri falfesték. Sima felületet képez, ami a mikroporózus szerkezetnek köszönhetően engedi a falakat szellőzni. A hozzáadott illatanyagnak köszönhetően a festés alatt a helyiségben kellemes illat lesz.

ALKALMAZÁSI TERÜLET:Lakóépületek, irodák, iskolák és egészségügyi intézmények falainak és mennyezeteinek dekorációs festésére. Alkalmas továbbá szolgáltatóhelyiségek és ipari létesítmények falainak a festésére; megfelel élelmiszeripariegységek falaira is, ha a felület nem érintkezik közvetlenül élelmiszerrel. A termék mész-cement vakolatok,beton, gipsz, faforgácslemez és szárazfal felületekre, valamint korábban festett felületek felújító festésére használható.

FELHASZNÁLÁS:

1) FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE:A festendő felület legyen száraz és tiszta. Az új beton- és vakolt felületeket 3-4 hét száradási-kikeményedési időután lehet festeni. A korábban festett felületekről távolítsa el a laza, lepergő festékrétegeket, a port, a zsíros- és egyéb szennyeződéseket, amik gátolhatják a festék megtapadását. Festés előtt portalanítsa és vízzel mossa le a felületet. Az enyves és meszes festéket tökéletesen (a vakolatig) távolítsa el. A lekrétásodott felületeket portalanítsa és vízzel mossa le. Az előzőleg emulziós festékkel festett felületeket tisztítószeres vízzel alaposan mossa le, majd tiszta vízzel öblítse le. Ne használja a festéket mésztejjel alapozott felületekre.

2) FELHORDÁS:Felhordási technika: ecset, henger, szórás.Felhordás előtt alaposan keverje föl a festéket. A termék felhasználásra kész, fedőréteg festése esetén nem szükséges hígítani. Az alapozó réteg festéséhez hígíthatja a festéket max. 20%-ban vízzel, a felület típusától és a felhordási technikától függően. A megfelelő eredmény elérése érdekében javasolt 2-3 réteg festéket felhordani. Nem szabad a festékhez meszet, vagy mészkőport keverni. Ecsettel történő felhordás esetén a megfelelő viszkozitás elérése érdekében, hígíthatja a festéket kis mennyiségű vízzel. Színes festékek használata esetén az alábbi szabályokat szükséges betartani:- az esetleges színkülönbségek elkerülése végett azonos gyártási számú festéket használjon az egész felületre,- ha erős színeket fest föl, ne javítsa a kész és száraz felület egyes részeit, az egész felületet fesse újra,- egy helyiségben egyféle felhordási technikával dolgozzon. Figyelem! Tartsa szem előtt, hogy a matt festékkel festett felületek sokkal érzékenyebbek a karcolásokra és más mechanikai sérülésekre, mint a magasabb fényfokozatú festékkel festett felületek.

SZÁRADÁSI IDŐ: A következő réteg kb. 2 óra múlva száraz. A következő réteget min. 4 óra elteltével festheti föl.

 

Figyelem!
A monitoron megjelenő színek eltérhetnek a valóságostól!
Áraink kizárólag WEBÁRUHÁZUNKRA érvényesek.
ÜZLETEINKBEN az eladási ár és a termékkör ettől eltérhet.

Írja meg véleményét

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!

Értékelés: Rossz            Kitűnő

Másolja be a lenti kódot: